SNP: Dali smo veliki doprinos pobjedi u Nikšiću

"Juče održani izbori u Nikšiću pokazali su da je DPS definitivno otišao u političku prošlost, da pobjeda na parlamentarnim izborima 30. avgusta nije bila slučajna i da je Milo Đukanović izgubio podršku čak i u rodnom gradu", naveli su oni u svom saopštenju

8514 pregleda 48 reakcija 49 komentar(a)
Foto: Arhiva Vijesti
Foto: Arhiva Vijesti

Socijalistička narodna partija Crne Gore, kao dio koalicije "Za budućnost Nikšića" dala je veliki doprinos da dođe do prijeko potrebnih promjena koje su građani Nikšića godinama željeli i iščekivali, saopšteno je iz te partije.

Kako su kazali, "biće i konstruktivan činilac prilikom formiranja nove vlasti u gradu pod Trebjesom, sa ciljem da se potpuno ispoštuje volja naroda"

"Juče održani izbori u Nikšiću pokazali su da je DPS definitivno otišao u političku prošlost, da pobjeda na parlamentarnim izborima 30. avgusta nije bila slučajna i da je Milo Đukanović izgubio podršku čak i u rodnom gradu", naveli su oni u svom saopštenju.

Smatraju da Demokratskoj partiji socijalista "ovog puta nisu pomogle ni cijela propagandna mašinerija, ni kriminalne aktivnosti koje su sprovodili njegovi ljudi iz sjenke. Poraz je bio neminovan, a dugo čekana sloboda konačno je zakucala na vrata Nikšićana i Nikšićanki"

"Udarac koji je DPS dobio u Nikšiću je najava njegovih budućih poraza na narednim lokalnim izborima, počev od onih u Herceg Novom, a kruna svega biće održavanje velikog broja izbora naredne godine, na kojima očekujemo ubjedljive pobjede, počev od glavnog grada Podgorice. Na taj način nastaviće se talas promjena, koji je počeo 30. avgusta, a ostatak Crne Gore biće oslobođen nenarodne vlasti DPS-a i njegovih satelita", rečeno je iz Socijalističke narodne partije.

Bonus video: