Kovačević poziva Koprivicu na sastanak, predložiće da se pregovorima priključi i Đurišić-Bečanović

"Neophodno je da ovaj dio posla završimo što prije kako bi krenuli zajedno u posao oporavka našeg grada jer građani Nikšića to od nas očekuju"

113958 pregleda 468 reakcija 251 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Nosilac liste Za budućnost Nikšića Marko Kovačević najavio je da će pozvati nosioca liste "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić" Moma Koprivicu na sastanak.

"S obzirom da su građani Nikšića juče potvrdili svoje opredjeljenje od avgusta prošle godine i da je DPS poražen na lokalnim izborima, kao nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića ću pozvati danas svog kolegu, nosioca liste Mir je naša nacija Moma Koprivicu da se već sjutra sastanemo i da što prije dogovorimo formiranje lokalne vlasti", saopštio je Kovačević.

Dodao je da će na tom sastanku predložiti da se u pregovorima priključi i Tatjana Đurišić Bečanović, koja je predvodila listu "Crno na bijelo" na lokalnim izborima u Nikšiću.

"Neophodno je da ovaj dio posla završimo što prije kako bi krenuli zajedno u posao oporavka našeg grada jer građani Nikšića to od nas očekuju", zaključiuo je Kovačević.

Prema podacima CEMI-ja koalicija koju predvodi DPS "Evropski tim za Nikšić" je na osnovu 100 odsto obrađenih glasova, na lokalnim izborina u Nikšiću osvojila 18 mandata, koalicija "Za budućnost Nikšića" 11, "Mir je naša nacija" 10, "Crno na bijelo" i "Narodni pokret" po jedan.

Povezani članci

15. Mart 2021.

DPS pao, Vučić nije prošao

SDP je ostao ispod cenzusa sa 2,7 odsto glasova.

Bonus video: