NAJAVIO DA ĆE FORMIRATI sopstveni klub

Radojević: Zadovoljni smo rezultatom koalicije, imaćemo dva odbornika

"Uvjereni da je program Evropskog tima za Nikšić ubjedljivo najbolji od svih programa, iz odborničkih klupa ćemo se, koliko to bude u našoj moći, zalagati za realizaciju istog"

10111 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Socijaldemokrate Nikšić zadovoljne su rezultatom koalicije Evropski tim za Nikšić koja je, na lokalnim izborima prema podacima Centra za monitoring i istraživanje (CeMI) osvojila 40,4 odsto glasova.

"U situaciji neviđenog miješanja susjednih Srbije i Republike Srpske, neviđene medijske propagande izvan Crne Gore, ostvariti ovakav rezultat i dobiti ovoliku podršku naših sugrađanki i sugrađana, za nas predstavlja uspjeh. A činjenica da je najveći dio Nikšićanki i Nikšićana dao podršku upravo našoj listi, za nas predstavlja i veliku čast, ali i veliku odgovornost. Uvjereni da je program Evropskog tima za Nikšić ubjedljivo najbolji od svih programa, iz odborničkih klupa ćemo se, koliko to bude u našoj moći, zalagati za realizaciju istog", rekao je predsjednik OO SD Nikšić Marko Radojević.

Dodao je da će pri ovoj raspodjeli mandata, SD Nikšića imati dva odbornika u novom sazivu lokalnog parlamenta.

"Čime stičemo mogućnost formiranja odborničkog kluba. Sa tih mjesta ćemo, kao opoziciona partija, sve naše kapacitete posvetiti borbi za bolji život građanki i građana Nikšića. Naša borba za sve one vrijednosti građanske, multinacionalne, multivjerske, antifašističke, sekularne evropske Crne Gore koje su ozbiljno uzdrmane se nastavlja i na tom putu ostajemo maksimalno posvećeni. Uz obećanje svima koji vjeruju u našu politiku da od od tih temeljnih vrijednosti samosvjesne i suverene Crne Gore u koje duboko vjerujemo nećemo odstupiti niti jedan milimetar", naveo je Radojević.

Preporučujemo za Vas