Marković: Rezultati u Nikšiću potvrdili dominaciju crnogorskog i građanskog bloka

"Svaka priča i prljava propaganda kojom se pokušavala nanijeti šteta građanskom bloku i evropskoj perspektivi Crne Gore izgubila je smisao nakon izbora u Nikšiću, a partije okupljene oko evropskog tima očuvale su svoj pravac i podršku naroda", kazala je predsjednica Opštinskog odbora Liberalne partije Jelena Marković

14175 pregleda 60 reakcija 61 komentar(a)
Jelena Marković, Foto: Liberalna partija
Jelena Marković, Foto: Liberalna partija

Rezultati lokalnih izbora u Nikšiću potvrdili su dominaciju crnogorskog i građanskog bloka u ovom gradu, kazala je predsjednica Opštinskog odbora Liberalne partije Jelena Marković.

Liberalna partija bila je dio koalicije "Evropski tim za Nikšić" koju su još činili Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate i Patriotsko-komitski savez.

Tome u prilog, kako navodi ide i "rezultat koji je gotovo duplo bolji od prve sljedeće liste na ovim izborima, a broj glasova veći nego na parlamentarnim" te da to "dovoljno govori o tome ko je suštinski pobjednik ovih izbora"

"Svaka priča i prljava propaganda kojom se pokušavala nanijeti šteta građanskom bloku i evropskoj perspektivi Crne Gore izgubila je smisao nakon izbora u Nikšiću, a partije okupljene oko evropskog tima očuvale su svoj pravac i podršku naroda. Uz svu podršku iz država regiona, medija i od crkvenih krugova, njihove liste nijesu uspjele da ostvare značajniji pomak. Pokazalo se da je ipak podrška naroda ključna", saopštila je ona.

Navodi da će sa takvim kapitalom nastaviti "pobjednički niz na svim sljedećim izborima i konačno, do parlamentarnih izbora, kada ćemo Crnu Goru vratiti na njen istinski i jedini prirodan put, evropski građanski"

"Veliku zahvalnost dugujemo svim građanima koji nam pružaju podršku na tom putu uprkos nevjerovatnim pritiscima od aktuelnog režima, medijske propagande, crkve i država regiona", rekla je Marković.

Bonus video: