Carević: Narodna volja potvrdila da je prevaziđena politika DPS ružna prošlost

"Nadamo se da smo time poslali i jasnu poruku svim političkim akterima, naročito DPS-u, da politička korupcija koja je započela u Nikšiću a završila se u Budvi, više nigdje neće proći", kazao je on.

9052 pregleda 45 reakcija 45 komentar(a)
Carević, Foto: Vuk Lajović
Carević, Foto: Vuk Lajović

Gradonačelnik Marko Carević čestitao je koaliciji "Za budućnost Nikšića DF- SNP" i nosiocu Marku Kovačeviću na izbornoj pobjedi na lokalnim izborima u tom gradu.

"Svim Nikšićankama i Nikšićanima, ovom prilikom želim da čestitam izbornu pobjedu i što su stavili pečat na istorijsku pobjedu 30. avgusta prošle godine. Narodna volja još jednom je potvrdila da je prevaziđena politika DPS postala ružna prošlost. Čini mi posebno zadovoljstvo da pozdravim uspjeh našeg mladog Marka Kovačevića iz Nove Srpske Demokratije i koalicije Za budućnost Nikšića jer su uspjeli i pored pritisaka, kupivine glasova, lažnih optužbi i malverzacija da pokažu da su dostojni da svojom mladošću i hrabrošću vode svoj grad u bolju budućnost", poručio je Carević.

Dodaje da su ovim nastavili "pobjednički marš koji smo započeli u Budvi kada smo istorijskim rezultatom pobijedili DPS i jasno stavili do znanja da ne pristajemo na prekrajanja izborne volje građana".

"Baklja slobode koju smo zapalili u Budvi apsolutnom pobjedom naše liste nad DPS-om, raširila se po čitavoj Crnoj Gori i zadovoljstvo je što nastavljamo pobjedničkim nizom. Nadamo se da smo time poslali i jasnu poruku svim političkim akterima, naročito DPS-u, da politička korupcija koja je započela u Nikšiću a završila se u Budvi, više nigdje neće proći. Građani Nikšića su prepoznali politiku DPS kao prevaziđenu politiku prošlosti i da je vrijeme da retrogradne struje ostave tamo gdje i pripadaju, a da zajedno kroz slogu i sabornost krenemo u budućnost. Još jednom svim građanima čestitam pobjedu i izražavam nadu da ćete zajedno sa novim rukovodstvom grada vrlo brzo započeti ekonomski i sveopšti preporod Nikšića", zaključio je Carević.

Bonus video: