Jonica: Pobjeda nad DPS-om odgovor na višedecenijsko uništavanje Nikšića

"Pobijedićamo u punom smislu riječi kad pokažemo svojim djelima kao nova vlast da smo ispunili očekivanja građana i građanki Nikišića", poručila je predsjednica Socijalista

5388 pregleda 760 reakcija 11 komentar(a)
Foto: Socijalisti Crne Gore
Foto: Socijalisti Crne Gore

Pobjeda nad Demokratskom partijom socijalista (DPS) odgovor je Nikšićanki i Nikšićana na višedecenijsku vladavinu kojom je taj grad kontinuirano uništavan i devastiran, poručila je predsjednica Socijaldemokrata Snežana Jonica.

Ona je u ime Socijalista, koju si bili dio koalicije Za budućnost Nikšića, čestitala građankama i građanima Nikšića "iskazani demokratski kapacitet i odgovornost da misleći svojom glavom i odlučujući svojim glasom opredeljuju svoju budućnost, budućnost svoje djece i budućnost Nikšića".

"Socijalisti Crne Gore su ponosni što su bili dio pobjedničkih snaga u Nikšiću i što su dali svoj doprinos jučerašnjoj izbornoj pobjedi. Pred svima nama su sada mnogo teži zadaci i jednako važne pobjede – a pobijedićamo u punom smislu riječi kad pokažemo svojim djelima kao nova vlast da smo ispunili očekivanja građana i građanki Nikišića", saopštila je Jonica.

Velika izlaznost na jučerašnjim izborima, kako ističe, potvrdila je stav Socijalista da je jedan od najvećih benefita 30. avgusta 2020. godine – oslobođeni građanin "koji sada može da bude siguran da on odlučuje o svojoj sudbini svojim glasom i da više nema nepromjenljive vlasti, jer su građani osnaženi vjerom u mogućnost promjena koje zavise samo od njih."

Kazala je kako očekuju da se vlast u Nikšiću formira u najkraćem roku, kako bi pokazali odgovornost prema svima koji su svojim glasom pokazali da žele novu vlast koja će grad pod Trebjesom vratiti na kolosjek razvoja i prosperiteta.

"Zato još jednom hvala svim Nikšićanima i Nikšićankama koji su glasali za pobjednike jučerašnjih izbora, a posebno se zahvaljujemo članstvu, simpatizerima i glasačima Socijalista koji su bezrezervno, bezinteresno i srcem dali puni doprinos jučerašnjoj pobjedi i smjeni DPS-a u Nikšiću", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: