Krivokapić: Nepotrebna rekonstrukcija, Vlada pokazala da je sposobna

Predsjednik Vlade je kazao da je tačno da ga koalicioni partneri napadaju više od opozicionara iz DPS-a

44123 pregleda 1846 reakcija 238 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore

Crnoj Gori je apsolutno nepotrebna rekonstrukcija Vlade, kazao je premijer Zdravko Krivokapić u intervjuu za Novu BH, odgovarajući na pitanje da li se to može očekivati nakon izbornog rezultata u Nikšiću. Istakao je da je ova Vlada posvećena građanima.

“Ova Vlada je pokazala da može, da zna, da je sposobna, radna i posvećena svim građanima Crne Gore. Šta treba više", kazao je premijer, kako prenosi Portal RTCG.

Na pitanje Nove BiH o uslovljavanju o izmjenama u Vladi, Krivokapić ističe da to nije rekonstrukcija.

"To je jednostavno onda iskaz nepovjerenja ovoj Vladi i onda može da se krene u neki drugi proces, koji je potpuno prirodan, legitiman”.

Dodao je da je tačno da ga koalicioni partneri napadaju više od opozicionara iz DPS-a.

"Zašto je to tako prirodno, ja znam da niko nije trenutno zadovoljan od strane, pogotovo određenih političkih subjekata. Vjerovatno su oni očekivali više, vjerovatno su željeli više, vjerovatno su naučili da uhljebljuju svoje ljude i čekali ovaj trenutak kao mjeru toga i ja želim da kažem da je ova Vlada meritokratska, da ova Vlada želi i pokušava da održi taj pristup i po tom projektovanom dubinskom, ajde uslovno rečeno, zapošljavanju, da vodimo računa da Crna Gora bude drugačija”, naveo je Krivokapić za Novu BiH.

Bonus video: