DPS Petnjica: Demokrate se porede sa nama, a slabiji su 20 puta

"Svjedoci smo da i ovoga puta kao i do sada drugi politički subjekti u Petnjici, još jedan svoj poraz slave kao pobjedu..."
7 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 13.12.2017. 06:57h

Demokratska Crna Gora pokušava da se poredi sa Demokratskom partijom socijalista iako je 20 puta slabija, saopšteno je iz OO DPS Petnjica.

Iz DPS su reagovali na saopštenje Demokrata u kojem je, između ostalog navedeno, da su "uprkos mobilisanju svih raspoloživih resursa , nakon ponovljenog glasanja na biračkom mjestu Savin bor, uspjele da ostvare parlamentarni status u Skupštini opštine Petnjica".

"Na ponovljenim izborima na biračkom mjestu br. 8 Savin Bor u opštini Petnjica, DPS je pokazao svoju snagu i apsolutnu podršku građana. Povećanje broja glasova koje smo danas ostvarili najbolje govori o povjerenju koje građani imaju u našu partiju. Svjedoci smo da i ovoga puta kao i do sada drugi politički subjekti u Petnjici, još jedan svoj poraz slave kao pobjedu, o čemu najbolje govori odnos snaga u lokalnom parlamentu i to 1:20. Čvrsto ih uvjeravamo da kao što su sada opozicija u Petnjici, Mojkovcu, Cetinju i Tuzima , vrlo brzo postati opozicija u Beranama. Ne preostaje im ništa drugo nego da u takmičenju sa nama sve naredne poraze doživljavaju kao svoj uspjeh", navodi se u reagovanju OO DPS Petnjica.

Bonus video: