SNP: Vujović zaslužio medalju od DPS-a

"Toliku naklonost im ne iskazuju ni njeni vjerni birači, ali ni visoki funkcioneri", ocijenili su u SNP-u

6527 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) upitala je predsjednika Upravnog odbora Centra za monitoring i istraživanje (CeMI) Zlatka Vujovića gdje su "on i njegovi analitičari" bili tokom izbora proteklih godina kada se u Crnu Goru "dolazilo avionima na glasanje" sa više svjetskih destinacija.

Kazali su da bi Demokratska partija socijalista, "gubitnik na nedavnim nikšićkim izborima", Vujoviću trebalo da obezbijedi “medalju za nešto", jer toj partiji, ocjenjuju u SNP-u, toliku naklonost ne iskazuju ni njeni vjerni birači, ali ni visoki funkcioneri.

"Otužno je bilo slušati lament nad nikšićkim izborima predsjednika UO CEMI-ja, koji je i prije i nakon lokalnih izbora u Nikšiću ukazivao na navodne nepravilnosti u biračkom spisku i predizbornoj kampanji onih koji čine vlast na državnom nivou. Posebno je simptomatično to što se gospodinu Vujoviću koji se bavi monitoringom i istraživanjem ukazalo skoro hiljadu birača koji imaju pravo glasa u Srbiji i Republici Srpskoj. Pitamo gospodina predsjednika UO CEMI-ja, gdje su on i njegovi analitičari bili tokom svih prošlih izbora kada se u Crnu Goru dolazilo avionima na glasanje sa raznih svjetskih destinacija. Kako njegovi 'senzori' ne uhvatiše te nepravilnosti i kako ne diže glas i 'isplaka' se kao nakon nikšićkih izbora, ostaje nejasno. Možda bi trebalo da to malo pojasni", navodi se u nepotpisanom saopštenju SNP-a.

Iz te partije su Vujoviću poručili da "malo uhvati daha".

"Neka se trgne jer za njega je nevjerovatno ali je to realnost – DPS je počeo da gubi vlast u Crnoj Gori. Načet je krajem avgusta, nastavilo se 14. marta. Brzo će i u maju, pa sve tako redom. Dakle, gospodine Vujoviću, gubitnički niz DPS-a će se nastaviti i to je nešto na šta ćete morati da se naviknete. Jedva čekamo da vidimo Vaš novi nastup nakon majskih izbora u Herceg Novom", zaključuju iz SNP-a.

Bonus video: