Krivokapić: U fokusu je suzbijanje pandemije, masovna imunizacija i borba protiv organizovanog kriminala i korupcije

Krivokapić je iskazao očekivanje da će SAD nastaviti da budu snažni podržavalac Crne Gore u njenoj namjeri da bude prva sljedeća članica Evropske unije (EU)

16244 pregleda 52 reakcija 50 komentar(a)
Rajnke i Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Rajnke i Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore

U fokusu Vlade je suzbijanje pandemije koronavirusa i masovna imunizacija građana, kao i borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

On se kako je saopšteno iz Vlade danas sastao sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Podgorici, Džudi Rajzing Rajnke povodom 100 dana rada Vlade.

U saopštenju se dodaje da je Krivokapić upoznao američku ambasadorku sa svim postignućima koje je Vlada ostvarila u prvih 100 dana rada.

"Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima", rekao je Krivokapić.

U saopštenju piše i da je Krivokapić iskazao očekivanje da će SAD nastaviti da budu snažni podržavalac Crne Gore u njenoj namjeri da bude prva sljedeća članica Evropske unije (EU).

"Vlada će u narednom periodu odgovornom politikom raditi na poboljšanju standarda svih građana Crne Gore i učiniće sve da Crna Gora postane zemlja tolerancije i vladavine prava", kazao je Kivokapić.

Iz Vlade su rekli da je Rajnke zahvalila Krivokapiću na predstavljanju rezultata Vlade tokom prvih 100 dana njenog rada.

"SAD će nastaviti da podržavaju napore Vlade Crne Gore u procesu pridruživanja Evropskoj uniji i jačanja članstva Crne Gore u NATO", rekla je Rajnke.

Bonus video: