Predsjedništvo DPS: Velikosrpski nacionalizam doživio totalni krah, spremni smo za saradnju sa proevropskim snagama

Oni su poručili da je na sjednici "istaknuto zadovoljstvo ostvarenim izbornim rezultatom kao i činjenicom da je Demokratska partija socijalista ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori, što potvrđuje da je započet trend povratka povjerenja nakon parlamentarnih izbora od 30. avgusta prošle godine"

23082 pregleda 167 reakcija 142 komentar(a)
Predsjedništvo DPS, Foto: DPS
Predsjedništvo DPS, Foto: DPS

Na izborima u Nikšiću velikosrpski nacionalizam doživio je totalni krah i uzaludna su bila očekivanja svih onih koji su se nadali da će slomom demokratske partije socijalista (DPS) srušiti i Crnu Goru, saopšteno je danas iz Predsjedništva DPS.

U saopštenju se navodi da su na danas održanoj sjednici Predsjedništva kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović razmatrani rezultati izbora u Nikšiću i imenovan je generalni sekretar, Aleksandar Bogdanović.

Povezani članci

17. Mart 2021.

Bogdanović novi generalni sekretar DPS-a

"Ipak, usljed okolnosti da Evropski tim za Nikšić, iako je osvojio najviše glasova, ne može sam formirati vlast u Nikšiću, a uzimajući u obzir potrebu da se nastavi evropski put razvoja ovog grada, Demokratska partija socijalista izražava spremnost za partnerstvo sa svim proevropskim snagama i volju da im pruži političku podršku, kako bismo na evropskoj platformi nastavili da gradimo budućnost u interesu građana Nikšića", saopšteno je iz Predsjedništva DPS.

Oni su poručili da je na sjednici "istaknuto zadovoljstvo ostvarenim izbornim rezultatom kao i činjenicom da je Demokratska partija socijalista ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori, što potvrđuje da je započet trend povratka povjerenja nakon parlamentarnih izbora od 30. avgusta prošle godine".

Bonus video: