Odbornici NSD i SNP protiv smjene sekretarke SO Kotor?

Izvor "Vijesti" naveo je da je na ranijem sastanku članova koalicije Za budućnost Kotora, dogovoreno razrješenje sadašnje sekretarke i izbor nove, a da su sa tim bili saglasni i predstavnici NSD i SNP

13567 pregleda 7 komentar(a)
Kotor (Ilustracija), Foto: Pixabay
Kotor (Ilustracija), Foto: Pixabay

Odbornici Koalicije za budućnost Kotora Željko Knežević (Nova srpska demokratija) i Ljubenko Borović (Socijalistička narodna partija) na sjednici Skupštine opštine Kotor, koja je zakazana za 23. mart, neće podržati razrješenje dosadašnje sekretarke SO Dušanke Banićević (DPS), nezvanično saznaju "Vijesti".

Za novog sekretara SO Kotor predložena je Snežana Barba, koja je nestranačka ličnost.

Izvor "Vijesti" naveo je da je na ranijem sastanku članova koalicije Za budućnost Kotora, dogovoreno razrješenje sadašnje sekretarke i izbor Barbe, a da su sa tim bili saglasni i predstavnici NSD i SNP.

"Vijesti" saznaju da su sa predlogom za razrješenje Banićević i imenovanjem Barbe, saglasni i Demokrate i Građanski pokret URA, koji sa koalicijom Za Budućnost Kotora, čine većinu u llokalnom parlamentu.

Sagovornik "Vijesti" naveo je da su i tokom 2017, 2018. i 2019. godine, odbornici NSD iz prošlog saziva SO Kotor "nerijetko opstruisali rad lokalnog parlamenta.

Bonus video: