Rastoder: Bošnjačka stranka očekuje ulazak u beranski parlament

"Osvježili smo kadrovsku strukturu odbora sa mladim i obrazovanim ljudima. Uvjeren sam da će naša kampanja biti pozitivna, te da će dati dobar rezultat kako bi se naš glas čuo i u beranskoj skupštini", kazao je Rastoder
209 pregleda 0 komentar(a)
Bošnjačka stranka, Berane, Foto: Bošnjačka stranka Crne Gore
Bošnjačka stranka, Berane, Foto: Bošnjačka stranka Crne Gore
Ažurirano: 12.12.2017. 08:38h

Bošnjačka stranka očekuje ulazak u lokalni parlament u Beranama, saopštio je Erol Rastoder, predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Berane

Kako je saopšteno izh BS, na 4. Izbornoj Skupštini Bošnjačke stranke u Beranama izabran je novi sastav opštinskog odbora koji čine: Erol Rastoder, Amra Isović, Haris Delić, Mirsad Uković, Aldina Hećo, Dženeta Međedović, Sanel Begović, Armin Ramusović, Aldina Javorovac, Nermin Ašimović, Omar Mehović, Murat Redžepagić, Emir Delić, Anita Šabotić, Irvin Mučić, Emina Agović, Sanela Novalić, Meldina Malezić i Emir Krasnić, a za predsjednika opštinskog odbora jednoglasno je izabran Rastoder.

On je najavio početak kampanje i naglasio da će se Bošnjačka stranka izboriti za parlamentaran status u toj opštini na lokalnim izborima zakazanim za 4. februar naredne godine.

"Osvježili smo kadrovsku strukturu odbora sa mladim i obrazovanim ljudima. Uvjeren sam da će naša kampanja biti pozitivna, te da će dati dobar rezultat kako bi se naš glas čuo i u beranskoj skupštini", kazao je Rastoder.

Izbornoj Skupštini prisustvovao je potpredsjednik Bošnjačke stranke Kemal Purišić.

Bonus video: