Abazović čestitao Dan nezavisnosti Grčke: Uspješna saradnja duga 140 godina...

"Koristim priliku da na ovaj poseban dan poželim narodu Republike Grčke ostvarenje njihovih ciljeva, zdravlje, mir i prosperitet", poručio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović

4014 pregleda 2 komentar(a)
Abazović, Foto: Savo Prelević
Abazović, Foto: Savo Prelević

Povodom 25. marta, Dana nezavisnosti Republike Grčke, potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović uputio je čestitku predsjednici Grčke Katerini Sakelaropulu, predsjedniku Vlade Kiriakosu Micotakisu, predsjedniku Narodne Skupštine Konstantinosu Tasoulasu, kao i ambasadi Grčke u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju kabineta potpredsjednika Vlade.

"Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom Dana nezavisnosti Republike Grčke“, poručio je Abazović.

On je dodao da koristi priliku da na taj poseban dan poželi narodu Republike Grčke ostvarenje njihovih ciljeva, zdravlje, mir i prosperitet.

"Iskreno vjerujem da je naša 140 godina duga diplomatska i uspješna saradnja zasnovana na nasljeđu zajedničkih vrijednosti, povjerenju i međusobnom poštovanju”, rekao je Abazović.

On je kazao da koristi ovaj značajan povod kako bi poželio nastavak prijateljske i dobre saradnje između Republike Grčke i Crne Gore, kao i uspješnu borbu protiv COVID-19 pandemije.

"Primite izraze mog najvišeg uvažavanja i srdačnih pozdrava“, zaključio je Abazović.

Bonus video: