Abazović: Crna Gora je zemlja mogućnosti, otvorena za investitore, naročito za one iz UAE

"UAE za Vladu Crne Gore predstavljaju partnera sa kojim se nastoji još više poboljšati saradnja u nekoliko različitih pravaca", istakao je Abazović

3659 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Vlada Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Vlada Crne Gore

Crna Gora je zemlja mogućnosti, otvorena za investitore, a naročito za one iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ( UAE), saopštio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Iz Vlade je saopšteno da se Abazović danas sastao sa ambasadorkom UAE u Crnoj Gori Nabilom Abdelaziz Naser Said Alšamsi.

"UAE za Vladu Crne Gore predstavljaju partnera sa kojim se nastoji još više poboljšati saradnja u nekoliko različitih pravaca", istakao je Abazović.

U saopštenju Vlade se navodi da se "Abazović zahvalio UAE na podršci koju ta zemlja konstatno pruža Crnoj Gori u kriznim situacijama, naročito u kontekstu pandemije COVID-19".

"Sagovornici su se saglasili da Crna Gora i UAE mogu istražiti mogućnosti za intenziviranje aktivnosti i saradnje u oblasti ekonomije, posebno u sektorima turizma, energetike, obrazovanja, poljoprivrede i stočarstva", zaključuje se u saopštenju Vlade Crne Gore.

Bonus video: