DPS Herceg Novi: Abazovićeva predizborna posjeta o trošku građana

"Jasno je da njega ne interesuju građani Herceg Novog, već samo poboljšanje lošeg izbornog rezultata od poraznih pola mandata koliko je imao na prethodnim izborima", naveli su iz DPS-a

5577 pregleda 44 reakcija 44 komentar(a)
Foto: DPS Herceg Novi
Foto: DPS Herceg Novi

Hercegnovski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) ocijenio je da je današnjom zvaničnom posjetom potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića toj opštini otpočela kampanja "koalicionih partija koje čine Vladu".

"Sigurni smo da će ovakvih funkcionerskih posjeta našem gradu, u susret majskim lokalnim izborima, biti sve više. Ne iznenađuje nas da je Abazović baš ovaj trenutak odabrao za svoju prvu zvaničnu posjetu. Jasno je da njega ne interesuju građani Herceg Novog, već samo poboljšanje lošeg izbornog rezultata od poraznih pola mandata koliko je imao na prethodnim izborima", navode iz DPS-a.

Jasno je, kako dodaju, i zbog koga je posjetio Institut dr Simo Milošević u Igalu.

"Sigurni smo da će ovakve i buduće besmislene predizborne dolaske naši građani kvalifikovati kao potrošnju državnih resursa, od goriva, preko obezbjeđenja, do toga da se ne rade važni državni poslovi zbog čega ispaštaju građani Crne Gore."

Građani Herceg Novog će, kako su kazali iz DPS-a, uvidjeti da "naprasno interesovanje Abazovića predstavlja klasično predizborno politikanstvo".

"Ovim predizbornim marketinškim izletom do Herceg Novog, Abazović se oglušio i o preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na ispravljanje takve prakse o čemu je u svojim opozicionim nastupima često govorio", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: