DPS bez hipoteka nad imovinom

“Napravljena je štamparska greška, nema hipoteke i garancija,” rekla je “Vijestima” rukovoditeljka Službe za finansijsko materijalne poslove DPS-a Milka Vujović

5202 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Objekti koje koristi Demokratska partija socijalista, kao i zemljište, njena su svojina i nisu pod hipotekama iako to piše u dijelu Godišnjeg konsolidovanog izvještaja te partije, koji je objavljen na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije.

“Napravljena je štamparska greška, nema hipoteke i garancija,” rekla je “Vijestima” rukovoditeljka Službe za finansijsko materijalne poslove DPS-a Milka Vujović.

U dijelu Izvještaja koji je i juče bio na sajtu Agencije, koji se tiče nepokretnosti kojima raspolaže ta partija, navodi se da ona ima nekretnine vrijedne nešto više od milion eura. Nabraja se zemljište u Beogradskoj ulici u Podgorici, pomoćni objekat od 89 kvadrata na njemu, kao i objekti u Bijelom Polju, Danilovgradu, Andrijevici koji su - u svojini. Međutim u dijelu “tereti, ograničenja, hipoteka” piše da je to 1,013.818 eura, dok je dio “vrijednost” ostala upražnjena.

Dokument sa sajta ASK -a
Dokument sa sajta ASK -afoto: ASK

Bonus video: