"Herceg Novi je ponos i snaga Boke"

Iz koalicije "Za budućnost Herceg Novog i Boke" poručili da će se zalagati se za dobrobit svih građana i sveopšti napredak grada

4797 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke
Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke

Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke juče je, nakon Igala, centra Herceg Novog i Zelenike, otvorila kancelariju u Bijeloj, jednoj od, kako ističu, najvećih i u svakom pogledu značajnoj mjesnoj zajednici.

"Kancelarija je otvorena i osveštana u prisustvu visokih funkcionera DF i SNP, poslanika Skupštine Crne Gore i brojnih mještana koji su svoje povjerenje ukazali ovoj koaliciji. Ispred koalicije Za budućnost Herceg Novog i Boke okupljene su pozdravili Božo Ukropina predsjednik OO NSD i Živko Krunić predsjednik OO DNP", navodi se u saopštenju.

Prisustnima su se obratili i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić, lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković i potpredsjednica SNP-a Danijela Đurović.

Za budućnost Herceg Novog i Boke
foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke

"Koalicija će voditi pozitivnu kampanju bez oštrih riječi u gradu koji je ponos i snaga Boke, zalagati se za dobrobit svih građana i sveopšti napredak grada. Nakon velikih pobjeda 30. avgusta na parlamentarnim i 14.marta na lokalnim izborima u Nikšiću, sljedeća u nizu će biti 9.maja u Herceg Novom, poruka je jučerašnjeg okupljanja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: