Kljajević: Jedino što osuđujemo je ponašanje DPS montažera

Odbornik SNP-a kazao da u toj partiji strahuju da "pokušajima dobijanja sitnih političkih poena od strane DPS-a" mogu izgubiti jedino građani Bijelog Polja

4631 pregleda 8 komentar(a)
Kljajević, Foto: SNP
Kljajević, Foto: SNP

Odbornički klub Socijalističke narodne partije u Bijelom Polju osudio je kao krajnje nedrobronamjerno i neprofesionalno saopštenje koje je juče objavljeno na zvaničnoj fejsbuk stranici Opštine, u kojem se, između ostalog, tvrdi da su svi odbornički klubovi uputuli ”oštar protest” na Vladin predlog Zakona o budžetu, koji je dat na usvajanje u državnom parlamentu.

"Jedina istina je da je održan kolegijum na datu temu, te da je ostavljen prostor da odbornički klubovi, u dogovoru sa svojim partijama, pokušaju iznaći mogućnosti da se povećaju finansijska sredstva za nastavak realizacije projekata u našoj Opštini. Takođe, koristim ovu priliku da podsjetim da nikakvog zajedničkog saopštenja ili reagovanja sa jučerašnjeg kolegijuma nije bilo, te da konstatacije tipa 'oštrih i sličnih protesta' ne idu u prilog raspravi sa pomenutog kolegijuma", navodi se u reagovanju odbornika SNP-a Vidrana Kljajevića.

Kazao je da u toj partiji strahuju da "pokušajima dobijanja sitnih političkih poena od strane DPS-a" mogu izgubiti jedino građani Bijelog Polja.

"Jedina osuda, koja može biti izrečena jeste osuda sitnošićardžijskog ponašanja DPS montažera ovakvih i sličnih izmišljotina. Sve što želimo da kažemo, reći ćemo na vanrednom zasijedanju lokalnog parlamenta, koje je zakazano za utorak", zaključio je Kljajević.

Bonus video: