DPS: Krivokapić se obrušio na nas kao da smo mi krivi što je Leposavića postavio za ministra

"Krivokapić napadom na DPS, očekuje da zadrži simpatije radikalnog dijela biračkog tijela a ujedno amortizuje medijske i političke udarce koji mu stižu iz Beograda"

34121 pregleda 60 reakcija 57 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Premijer Zdravko Krivokapić napadom na Demokratsku partiju socijalista (DPS) uzalud pokušava da povrati simpatije klerikalno-šovinističkih krugova, ocijenili su iz DPS-a.

"Zabrinut za pad svog rejtinga u klerikalno–šovinsitičkim krugovima, i pokušajem da im se opravda, Krivokapić napadom na DPS, očekuje da zadrži simpatije radikalnog dijela biračkog tijela a ujedno amortizuje medijske i političke udarce koji mu stižu iz Beograda", kazali su iz DPS-a.

Krivokapić, kako su dodali, umjesto da javnosti objasni kako je osoba političkih, ideoloških i civilizacijskih stavova, poput Vladimira Leposavića, "predstavljena apostolom i tako postala ministar u Vladi, on se obrušava na našu partiju".

"Kao da smo mu mi krivi što je (da se poslužimo njemu bliskom retorikom) sa đavolom tikve sadio koje mu se sada, o glavu lupaju", naveli su iz DPS-a.

Bonus video: