Injac zadovoljna opremljenošću Vojno-medicinskog centra i kvalitetom zdravstvene usluge koju pruža

"Ministarstvo odbrane ostaje posvećeno poboljšanju kvaliteta života pripadnika VCG i zaposlenih u MO i kroz unapređenje njihove zdravstvene zaštite"

3012 pregleda 5 komentar(a)
Injac i Pantović u posjeti VMC, Foto: Ministartsvo odbrane
Injac i Pantović u posjeti VMC, Foto: Ministartsvo odbrane

Ministarka odbrane prof dr. Olivera Injac, obišla je danas sa v.d. zamjenika načelnika Generalštaba VCG pukovnikom Aleksandrom Pantovićem Vojno-medicinski centar (VMC), saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Kako navode tom prilikom, načelnica VMC-a majorica Dragana Čađenović upoznala je Injac i Pantovića sa uslovima rada i kapacitetima VMC-a.

Prema njihovim riječima Injac je izrazila zadovoljstvo opremljenošću VMC-a i kvalitetom zdravstvene usluge koju pruža, poručivši da Ministarstvo odbrane ostaje posvećeno poboljšanju kvaliteta života pripadnika VCG i zaposlenih u MO i kroz unapređenje njihove zdravstvene zaštite.

Iz Ministarstva odbrane ističu da je Injac obišla kabinete za internu medicinu, rentgen, oftalmologiju, otorinolaringologiju, stomatologiju i laboratoriju, koji su opremljeni najsavremenijom opremom.

"VMC obezbjeđuje kompletnu zdravstvenu zaštitu na primarnom i specifičnom nivou za pripadnike Vojske Crne Gore i Ministarstva odbrane, kao i njihove porodice. Takođe, sporazumom između Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova, VMC pruža usluge specifične zdravstvene zaštite pripadnicima MUP-a i Uprave policije", zaključili su iz Ministarstva odbrane.

Bonus video: