Milačić: Uvjeren sam da će predlog zakona biti u skladu sa voljom naroda i stavovima međunarodne zajednice

Predsjednik Prave je, povodom današnjeg sastanka predsjednika partija, rekao da su zadovoljni dinamikom dogovora jer su partije imale različite stavove

6472 pregleda 18 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da je ubijeđen da će vlast brzo izaći sa zajedničkim predlogom nacrta izmjena zakona o tužilaštvu, koji će biti u skladu sa voljom naroda za brzim reformama, ali i sa stavovima međunarodne zajednice.

“Najvažnije je da budemo brzi kako bismo što prije zajedno u Parlamentu usvojili ovo na čemu radimo i kako bi nam se otvorio proces za uspješnu borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala”, kazao je Milačić za “Vijesti”.

On je povodom današnjeg sastanka predsjednika partija, rekao da su zadovoljni dinamikom dogovora jer su partije imale različite stavove.

“Iz sastanka u sastanak imamo sve veći nivo saglasnosti i duboko sam ubijeđen da ćemo brzo izaći sa zajedničkim predlogom nacrta izmjena zakona o tužilaštvu, koji će biti u skladu sa voljom naroda za brzim reformama, ali i sa stavovima međunarodne zajednice”.

Bonus video: