pozvao policiju da razumije patriotska nastojanja okupljenih

Veljović: Podržavam građane koji se suprotstavljaju bezakonju

"Očekujem od nadležnog tužioca da odmah preduzme mjere iz svoje nadležnosti i procesuira odgovorna lica za nedolično ponašanje osobe koja je upravljala službenim vozilom vlade i svojim postupkom ugodila živote i bezbjednost građana", kazao je Veljović

28989 pregleda 2745 reakcija 153 komentar(a)
Veselin Veljović, Foto: Luka Zeković
Veselin Veljović, Foto: Luka Zeković

Savjetnik predsjednika države za bezbjednost i odbranu i nekadašnji direktor policije, Veselin Veljović kazao je da podržava građane koji se mirno i dostojanstveno suprostavljaju, kako je naveo, bezakonju anticrnogorske vlade i bore za očuvanje vrijednosti gradjanske umjesto kleronacionalisticke države.

"Ovo više nije pitanje politike već opstanka i očuvanja Evropske Crne Gore", kazao je Veljović za Pobjedu.

On je pozvao crnogorsku policiju da razumno suzdržano i tolerantno postupaju i razumiju patriotska nastojanja okupljenih građanki i građana u ostvarenju Ustavom zagarantiranih prava i sloboda.

"Očekujem od nadležnog tužioca da odmah preduzme mjere iz svoje nadležnosti i procesuira odgovorna lica za nedolično ponašanje osobe koja je upravljala službenim vozilom vlade i svojim postupkom ugodila živote i bezbjednost građana", kazao je Veljović.

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je danas na magistralnom putu Nikšić-Podgorica napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova ćerka, koja je, kako navodi štićena ličnost.

Preporučujemo za Vas