Prava i "Glas za naš Novi" zajedno na lokalnim izborima u HN: Zarić nosilac liste

"Ponosan sam što je grupa uglednih Novljanki i Novljana okupljenih u okviru organizacije "Glas za naš Novi" prepoznala kvalitet, snagu i ideju Prave Crne Gore i pristupila našoj partiji u ovoj važnoj političkoj utakmici", kazao je Zarić

4611 pregleda 254 reakcija 15 komentar(a)
Sa potpisivanja memoranduma, Foto: Prava Crna Gora
Sa potpisivanja memoranduma, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora i grupa građana "Glas za naš Novi" potpisali su memorandum o saradnji i zajedničkom nastupu za predstojeće lokalne izbore u Herceg Novom koji se održavaju 9. maja, saopšteno je danas iz Prave Crne Gore.

Prema informacijama "Vijesti" nosilac liste će biti Milan Zarić, prvi čovjek Prave Crne Gore Herceg Novi.

U saopštenju Prave Crne Gore se navodi da je potpisivanju memoranduma prisustvovao i predsjednik Prave i poslanik u Skupštini Crne Gore Marko Milačić.

Zarić i doktorica Ljiljana Bojanić, koja je na čelu grupe građana "Glas za naš Novi" istakli su, kako se navodi, zadovoljstvo što Herceg Novi ovim dobija novu, jasnu i čistu političku snagu.

"Ponosan sam što je grupa uglednih Novljanki i Novljana okupljenih u okviru organizacije "Glas za naš Novi" prepoznala kvalitet, snagu i ideju Prave Crne Gore i pristupila našoj partiji u ovoj važnoj političkoj utakmici. Zajedno ćemo još snažnije doprinijeti razvoju Herceg Novog. Pravi Novi – Sloboda u našim rukama, kako je naziv naše liste, unosi novu svježinu u društveno-politički život Novog, baš ono što treba ovom gradu. Ponosan sam što naša lista okuplja mnogo mladih, kvalitetnih i energičnih ljudi koji prvi put ulaze u politiku", kazao je Zarić.

Bojanić je saopštila da je njihovu organizaciju okupila ljubav prema Herceg Novom i želja da Novi zablista nekadašnjim sjajem:

"Naša osnovna djelatnost zasnivaće se na vladavini prava i principima građanske jednakosti, solidarnosti i međusobnog uvažavanja. Grupa građana "Glas za naš Novi" je u Pravoj Crnoj Gori prepoznala grupaciju koja je sa sličnim programskim opredeljenjima i zajedničkim ciljem, a to je da Herceg Novi krene putem napretka, da u Novi turisti opet masovno dolaze i da naša omladina ostane tu, u svom gradu", rekla je Bojanić.

Navodi se da je "ovoj listi je pristupilo više intelektualaca među kojima i ugledni advokati"

Bonus video: