Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" predala izbornu listu

"Da nastavimo da vodimo naš grad putem prosperita i dobrobiti, prije svega – za sve građane Herceg Novog, jer nama su građani ono što je glavni fokus pažnje i isključivo interes grada"

11330 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi
Foto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi

Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi", koju čine Demokratska Crna Gora, Novi pobjeđuje, Demos i Partija penzionera, invalida i restitucije predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Herceg Novi listu za lokalne izbore.

Nosilac liste, Stevan Katić, rekao je da je lista sačinjena od mladih i kvalitetnih kadrova, uglednih ljudi.

"Mi smo 2017. obećali mnogo našim izbornim program i drago nam je što smo više od 85 odsto stvari realizovali i što ćemo nastaviti u narednom periodu još jače, još snažnije da radimo za naš grad, samo što ćemo, u ovom narednom periodu, imati i snažnu podršku države koju nismo imali za ovih posljednjih četiri godine koliko smo bili na vlasti u Herceg Novom", naveo je Katić.

Pozvao je građane Herceg Novog da podrže njihovu listu.

"Koja će sigurno pobijediti na ovim izborima 9. maja u Herceg Novom. Da nastavimo da vodimo naš grad putem prosperita i dobrobiti, prije svega – za sve građane Herceg Novog, jer nama su građani ono što je glavni fokus pažnje i isključivo interes grada".

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić rekao je da je siguran "da ćemo ovaj pozitivan, pobjednički talas koji je započeo istorijskom pobjedom 30. avgustau, zapečatiti i ovdje u našem tradicionalnom velikom uporištu".

"Kao neko ko pamti političku scenu Herceg Novog u prethodnih nekoliko godina, pa i deceniju različitih političkih odnosa u ovom gradu, kao neko ko pamti turbulentne procese u Herceg Novom, mnogo podjela, političkih previranja, nestabilnosti, zaista mogu da odam priznanje za sve ono što je urađeno u ove četiri godine i mogu da istaknem da je, po mom mišljenju, ovo bila najstabilnija izvršna i zakonodavna vlast u novijoj političkoj istoriji Herceg Novog, ali i jedna od najstabilnijih vlasti kada pogledamo sve lokalne samouprave i način funkcionisanja u Crnoj Gori", kazao je Bečić.

Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi
foto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi

Mirko Mustur, u ime grupe građana "Novi pobjeđuje", kazao je da je zadovoljan zbog postizanja koalicionog sporazuma i što članice koalicije imaju gotovo identične programe i pravce kako će razvijati Herceg Novi.

Predsjednik Demosa, Miodrag Lekić rekao je da je Herceg Novi poseban grad u ovoj državi "svojom kulturom, geografijom, ekonomijom". Naveo je da država nije uzvratila Herceg Novom u prethodnom periodu.

"A nije uzvratila zato što je Herceg Novi glasao opoziciju, zato što su građani Herceg Novog glasali svojom glavom. Nastaje vrijeme kada će građani Herceg Novog glasati vlast zato što se vlast potvrdila, ne zato što će promijeniti kritičko mišljenje", rekao je Lekić.

Predsjednik PIR-a, Momir Joksimović pozvao je penzionere da "daju glas najboljem čovjeku koji misli na njih, njihovu budućnost i budućnost njihovih potomaka".

Lista "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi":

1. Stevan Katić

2. Mirko Mustur

3. Nikola Samardžić

4. Dr Tamara Vujović

5. Mr Boro Lučić

6. Dr Savo Niković

7. Zoran Lazarević

8. Maja Popović

9. Dr Nenad Sekulić

10. Đorđe Vasilevski

11. Milan Bošković

12. Vladana Kundačina

13. Dr Goran Komar

14. Đuro Cvjetković

15. Marko Lučić

16. Ana Vlaović

17. Jovica Misnezović

18. Mirko Krivokapić

19. Mirko Džuović

20. Duška Mijović

21. Petar Porobić

22. Veselin Bulajić

23. Zoran Krivokapić

24. Tatjana Ateljević

25. Julija Belušević

26. Vido Spaić

27. Jasna Maslan

28. Danijela Vlaović

29. Gospava Kosović

30. Ivan Zečević

31. Radovan Ralević

32. Marija Bošković

33. Aleksandar Kovacević

34. Miladin Vidaković

35. Vasilije Seferović

Bonus video: