Evropski tim za Herceg Novi: Spremni smo da vratimo gradu stari sjaj

"Evropski tim za Herceg Novi spreman je da na ovim osnovama dalje gradi politiku u našem gradu koja će biti isključivo usmjerena na dalji razvoj i napredak građana"

4127 pregleda 15 komentar(a)
Poster, Foto: Evropski tim za Herceg Novi
Poster, Foto: Evropski tim za Herceg Novi

Herceg Novom su potrebne velike promjene i to je jedini način da vratimo stari sjaj našem gradu, kazali su iz Evropskog tima za Herceg Novi.

"Potrebne su nam promjene koje će omogućiti svim građanima da žive na način na koji žele i mogu, promjene kojima će se vrjednovati rad i zalaganje svakog pojedinca, i promjene koje će svima donijeti potrebnu stabilnost i fokus na razvoj i budućnost", navode oni u saopštenju.

Iz Evropskog tima za Herceg Novi tvrde da su spremni da sa svim istomišljenicima preuzmu odgovornost i rade na promjenama i napretku grada.

"Moramo zbiti redove i okupiti sve kojima je stalo do bržeg ekonomskog, kulturnog i ukupnog razvoja Herceg Novog, sve kojima je stalo do očuvanja dostojanstva i napretka Crne Gore", kazali su.

"Naš Herceg Novi je nekada bio grad kulture, stvaralaštva, sportista... grad u kome su rado boravili Ivo Andrić, Branko Ćopić, Dušan Kostić, Mihailo Lalić, Stevan Raičković, Zuko Džumhur... grad u kome su stvarali Petar Lubarda, Dado Đurić, Milo Milunović, Bato Pravilović, Aco Prijić, Luka Tomanović... grad koji je bio perjanica turizma, sporta, kulturnih i zabavnih manifestacija. Ukoliko dobijemo priliku od vas - građana Herceg Novog, spremni smo da Herceg Novom vratimo stari sjaj", ističu iz Evropskog tima u saopštenju.

Oni ističu da grad mora biti ponovo mjesto okupljanja regionalnih i evropskih kulturnih velikana i centar daljeg razvoja turizma u Crnoj Gori.

"Evropski tim za Herceg Novi spreman je da na ovim osnovama dalje gradi politiku u našem gradu koja će biti isključivo usmjerena na dalji razvoj i napredak građana", zaključuju oni.

Bonus video: