Vlada: Podrška Bratić, vjerujemo da će tradicionalne vrijednosti nadjačati sve mržnje i podjele

Iz Vlade su poručili da se patriotizam i briga za narod i državu pokazuju dobrim djelima, a ne riječima nasilja i uvredama

22796 pregleda 143 reakcija 124 komentar(a)
Bratić, Foto: Gov.me/Saša Matić
Bratić, Foto: Gov.me/Saša Matić

Vlada Crne Gore saopštila je da su govor mržnje, uvrede i prijetnje ponovo upereni ka ministarki prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić.

"Cijela Vlada diže glas u znak podrške ministarki Vesni Bratić, uglednoj članici domaće i svjetske akademske zajednice, i poziva nadležne organe na adekvatnu reakciju na ovaj i sve slične slučajeve, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Iz Vlade su poručili da se patriotizam i briga za narod i državu pokazuju dobrim djelima, a ne riječima nasilja i uvredama.

"Sigurni smo da su ovakvi pojedinci rijetki izuzeci u našem društvu, ali javnost ne smije biti nijema na njihova nedjela. Duboko vjerujemo da će tradicionalne, temeljne vrijednosti na kojima počiva Crna Gora nadjačati sve mržnje i podjele, a da naš javni prostor neće biti poligon prijetnji i uvreda, već mjesto uvažavanja svakog pojedinca i poštovanja apsolutno svih ljudskih prava i sloboda", piše na Tviter nalogu Vlade.

Bratić uvrede
Bratić uvrede

Bonus video: