Demokrate: Beba Popović ima zadatak da organizuje i osmisli prljavštine protiv naše koalicije i funkcionera

"Cilj je da se ponovi po intezitetu i trajanju ista najogavnija kampanja koja je protiv Demokrata sprovedena prije četiri godine u Herceg Novom"

24873 pregleda 350 reakcija 62 komentar(a)
Sa predaje liste koalicije "Ni lijevo ni desno. Pravac Novi!", Foto: Demokratska Crna Gora
Sa predaje liste koalicije "Ni lijevo ni desno. Pravac Novi!", Foto: Demokratska Crna Gora

Izborni centar koalicije "Ni lijevo ni desno. Pravac Novi!" ima pouzdana saznanja da se protiv našeg političkog subjekta sprema prljava kampanja od strane jedne parlamentarne grupacije, posredstvom lokalnog medija i uz logistiku centara moći van Crne Gore, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"Cilj je da se ponovi po intezitetu i trajanju ista najogavnija kampanja koja je protiv Demokrata sprovedena prije četiri godine u Herceg Novom. Ovoga puta ta parlamentarna grupacija u nečasnoj političkoj misiji personalno je osnažena angažovanjem Bebe Popovića koji ima zadatak da organizuje i kreativno osmisli najprizemnije prljavštine protiv naše koalicije i funkcionera. Popović je dakle ostao isti, samo je promijenio stranu. Nekada je radio za DPS (Demokratska partija socijalista), sada za drugu stranu koju ćemo razobličiti i otkriti njen identitet ukoliko krenu sa prljavom kampanjom, iako je političko lice i rukopis te adrese svim građanima dobro poznat", ističe se u nepotpisanom saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da se obrisi takve kampanje već nadziru, što kako navode potvrđuje tekst na jednom lokalnom mediju pod naslovom "Ministri Spajić i Milatović u predizbornoj kampanji Demokrata", a kojim se kako tvrde Demokrate, pokušava za početak odrediti meta, dok Popović sprema izbornu strategiju.

"Prethodno smo imali na od strane istih subjekata, medija i centara moći udare na Aleksu Bečića i Stevana Katića. Upozoravamo na vrijeme, spremni smo da organizujemo i proteste ispred te medijske kuće ukolko se krene sa monstruoznom i prljavom kampanjom kao prizemnim metodama kojim bi se pokušali nadomjestiti evidentni politički nedostaci i izostali rezultati te parlamentarne grupacije. Za demokratsku utakmicu smo uvijek spremni jer pred građane izlazimo sa rezultatima, čistih ruku i uzdignuta čela", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Koaliciju "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" koja će učestvovati na lokalnim izborima u Herceg Novom 9. čine Demokratska Crna Gora, Novi pobjeđuje, Demos i Partija penzionera, invalida i restitucije.

Bonus video: