DPS HN: Aktuelna Vlada počela kampanju za izbore iz Trebinja

"Očito da za predstavnike lokalne vlasti i nove Vlade ne važe granice države Crne Gore već granice eparhije zahumsko-hercegovačke, te su se stoga odlučili da upravo sa teritorije druge države započnu kampanju za Herceg Novi"

3954 pregleda 44 reakcija 44 komentar(a)
DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi
DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi

Apostolska Vlada Crne Gore koja za sebe tvrdi da je ekspertska, nakon učešća na izborima u Nikšiću, započela je kampanju i za lokalne izbore u Herceg Novom, kazali su iz hercegnovskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"U svemu ovome, ne bi bilo ništa toliko čudno – osim očigledne prevare javnosti da je ovo ekspertska Vlada, a ne politička vlada – da svoju kampanju nijesu počeli iz Trebinja. Očito da za predstavnike lokalne vlasti i nove Vlade ne važe granice države Crne Gore već granice eparhije zahumsko-hercegovačke, te su se stoga odlučili da upravo sa teritorije druge države započnu kampanju za Herceg Novi", piše u nepotpisanom saopštenju ovog odbora.

Navode da oni nemaju nikakav problem sa tim ali da građanima, žele da upute poruku da dobro razmisle koga će ovog puta podržati.

"I da li te partije, koje se slažu kao rogovi u vreći, koje nijesu uspjele za pet mjeseci ni budžet na državnom nivou da donesu, koje u drugim sredinama nijesu sposobne da dogovore ni formiranje vlasti, uopšte mogu biti garant bilo čega posebno elementarno odgovornog upravljanja gradom. Nakon okončanja mandata odlazeće vlasti, a imajući u vidu njihove skromne učinke – odgovor se sam nameće", zaključuju iz DPS-a.

Bonus video: