DPS HN: Rovčanin zloupotrebljava poziciju direktora EPCG u svrhu promocije partije

"On, koji do dolaska u ovo najveće preduzeće u Crnoj Gori nije imao nikakvog dodira sa energetskim sektorom, sada radi klasičnu funkcionersku kampanju, u radno vrijeme se šeta po Herceg Novom i daje neka predizborna, isforsirana obećanja. U susret izborima u našem gradu, ovo je još jedan jeftin marketinški potez i potcjenjivanje inteligencije naših sugrađana"

2914 pregleda 7 komentar(a)
DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi
DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi

Portparol Demokratske Crne Gore Nikola Rovčanin, po dubini uhljebljen na mjesto direktora Elektroprivrde Crne Gore (EPCG), tu poziciju zloupotrebljava u svrhu promocije svoje partije na lokalnim izborima u Herceg Novom, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi

"On, koji do dolaska u ovo najveće preduzeće u Crnoj Gori nije imao nikakvog dodira sa energetskim sektorom, sada radi klasičnu funkcionersku kampanju, u radno vrijeme se šeta po Herceg Novom i daje neka predizborna, isforsirana obećanja. U susret izborima u našem gradu, ovo je još jedan jeftin marketinški potez i potcjenjivanje inteligencije naših sugrađana", ističe se u saopštenju DPS Herceg Novi.

Oni su dodali da Demokrate očigledno ni najmanje ne mare za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerskih posjeta, i generalno funkcionerske kampanje, iako su kao opozicija samo deklarativno bili žestoki kritičari učešća javnih funkcionera u predizbornom procesu.

"Sva njihova predizborna obećanja a posebno iz faze kada su bili opozicija i sebe predstavljali velikim borcima protiv funkcionerskih kampanja, svakim danom se pokazuju kao lažna", zaključuje se u saopštenju DPS Herceg Novi.

Bonus video: