"najviše kriv za nemile scene koje dolaze iz Pljevalja"

DPS: Abazović da ne uzurpira poslove tužilaca i sudija, da se lati svog posla

Iz DPS-a su takođe kazali i da "ne saopštava optužnice u novinarske mikrofone" te i da "prekine fašizaciju Crne Gore koja se trenutno dešava bez ikakvih konsekvenci po aktere"

6008 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) poručili su potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću da ne uzurpira poslove tužilaca i sudija, već da se "lati svog posla".

Iz DPS-a su takođe kazali i da "ne saopštava optužnice u novinarske mikrofone" te i da "prekine fašizaciju Crne Gore koja se trenutno dešava bez ikakvih konsekvenci po aktere"

"To što Abazović misli, da mu dobro stoji kad glumi strogoću, ne zaslužuje političku već neku drugu ekspertizu. Bilo bi mu bolje da se oslobodi opsesije Veselinom Veljovićem, pa da počne da rješava kompleksnu bezbjednosnu situaciju u Pljevljima, gdje se ljudi, kao u najcrnjim vremenima diskvalifikuju i napadaju samo zato što su drugačije vjere", navodi se u nepotpisanom saopštenju DPS-a.

Oni su dodali da "nikakvim šarlatanskim potezima" Abazović danas ne može skrenuti pažnju sa činjenice da je on "kao neko ko je prevario svoje građanski orijentisane birače, danas najviše kriv za one nemile scene koje dolaze iz Pljevalja".

Preporučujemo za Vas