DPS Mojkovac: Opozicija izmišljotinama pokušava da opravda poraz

U DPS-u govore i da se na fotografijama se ne vidi ni ćošak glasačkog listića gdje se nalazi kontrolni kupon koji, prije nego što birač ubaci listić u glasačku kutiju, od listića odvaja jedan od članova biračkog odbora
2 komentar(a)
Ažurirano: 05.12.2017. 17:11h

Opozicija u Mojkovcu danima, zajedno sa njima bliskim medijima, izmišljotinama i manilupacijama pokušava da opravda poraz i pronađe bilo kakvu neregularnost, saopštili su iz Mojkovačkog DPS-a.

"Naime, fotografije navodnih glasačkih listića kojima danima mašu su sasvim očigledna zloupotreba, ali sa njihove strane. Već na prvi pogled je vidljivo da je riječ o neiskorištenim glasačkim listićima koje je „neko“ popunio famoznim flomasterima, srcima, trouglovima i kvadratima, kako bi pokušao DPS-u da podmetne zloupotrebe", kazali su u saopštenju.

Oni tvrde da su listići iskorišteni i da su pronađeni tokom prebrojavanja glasova, morali bi biti najmanje jednom presavijeni, što ostavlja vrlo vidljiv trag na papiru.

U DPS-u govore i da se na fotografijama se ne vidi ni ćošak glasačkog listića gdje se nalazi kontrolni kupon koji, prije nego što birač ubaci listić u glasačku kutiju, od listića odvaja jedan od članova biračkog odbora.

"Ovaj pokušaj nove podmetačine koji je tradicionalno loše osmislila opozicija, vratiće se kao bumerang upravo njima već na narednim izborima. Ne zbog toga što su pokušali da naštete DPS-u - od lažnog magistra nas ništa ne može iznenaditi pa ni falsifikati - već zato što su potcijenili građane Crne Gore i otvoreno im pokazali na šta su sve spremni", navode u mojkovačkom DPS.

Galerija

Bonus video: