Đurović: U prethodnom mandatu u Podima smo napravili veliki broj značajnih projekata, pokazujemo da smo odgovorna vlast

"Takođe, uspješno smo realizovali jedan od najvažnijih projekata za Pode, a to je izgradnja skoro četiri kilometra javne rasvjete i to od kružnog toka u Meljinama pa sve do naselja Rusmani, sa preko 106 rasvjetnih tijela", kazala je Đurović

4840 pregleda 0 komentar(a)
Đurović, Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke
Đurović, Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke

Odgovorni ljudi daju i odgovorna rešenja za naš grad. Danas smo na Podima, u gradskom naselju u kojem smo uspjeli u prethodnom mandatu da napravimo veliki broj značajnih, infrastrukturnih projekata, kojima je velikoj mjeri unaprijeđen život naših sugrađana u ovoj Mjesnoj zajednici, kazala je Danijela Đurović iz koalicije Za budućnost Herceg Novog i Boke.

Đurović je istakla da je urađeno preko tri kilometra kanalizacije u svim naseljima..

"Takođe, uspješno smo realizovali jedan od najvažnijih projekata za Pode, a to je izgradnja skoro četiri kilometra javne rasvjete i to od kružnog toka u Meljinama pa sve do naselja Rusmani, sa preko 106 rasvjetnih tijela", kazala je Đurović.

Ona ističe da su sugrađani izuzetno zadovoljni sa tim, što je i jedno je od njihovih obećanja iz prethodnog perioda.

"Pokazujemo da smo odgovorna i dosledna vlast i da ćemo i u narednom periodu ispunjavati sve ono što smo obećali građanima Herceg Novog. Pred nama je vidikovac koji smo uljepšali i koji je jedan od ulaza u Herceg Novi. Takođe, napravili smo i dio pješačke staze, trotoara, od Meljina prema Podima, sa željom da omogućimo bezbjednost pješaka I turista koji gravitiraju ovim dijelom Meljina, odnosno Poda", kazala je Đurović i pozvala građane da glasaju za koaliciju Za budućnost Herceg Novog i Boke, za broj 4.

Bonus video: