lider nsd se oglasio na tviteru

Mandić: Još nije kasno da se prihvati predlog DF, pa da Krivokapić i Leposavić nastave da rade zajedno

"Svi poslanici Mila Đukanovića i njihovi sateliti podržali su premijera Krivokapića protiv ministra Leposavića. Tema oko koje su postigli apsolutno jedinstvo i zbog čega treba Leposavić da bude kažnjen je njegova nedavna ekspertska ocjena o zločinu u Srebrenici"

31305 pregleda 157 reakcija 129 komentar(a)
Mandić, Foto: Savo Prelević
Mandić, Foto: Savo Prelević

Još nije kasno da se prihvati predlog Demokratskog fronta (DF), pa da premijer Zdravko Krivokapić i ministar ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić nastave da rade zajedno, saopštio je danas predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera DF Andrija Mandić.

Povezani članci

24. April 2021.

Leposavić na tapetu Skupštine i ASK-a

"Svi poslanici Mila Đukanovića i njihovi sateliti podržali su premijera Krivokapića protiv ministra Leposavića. Tema oko koje su postigli apsolutno jedinstvo i zbog čega treba Leposavić da bude kažnjen je njegova nedavna ekspertska ocjena o zločinu u Srebrenici. Dakle, 40 poslanika opozicije, predvođenih SDP-om, podržalo je premijera jer znaju da nije moralno rušiti svoga ministra uz pomoć političkih neprijatelja. Tim činom se naša velika, ne samo politička, nego i moralna pobjeda od 30. avgusta, ponižava i prlja", poručio je Mandić na Tviteru.

Preporučujemo za Vas