Katić: Za četiri godine riješili smo mnoge naslijeđene probleme, nemam namjeru da skrenem s puta zajedničkog napretka

"Kada je u pitanju infrastruktura, od raskopanih ulica, prašine duž novske rivijere, nezavršenog uređenog šetališta od Mimoze do Galeba, čuvene afere Led rasvjeta koja nas je ostavila u polumraku, preko zatvorenog opštinskog hotela do ruiniranih zgrada Gradske muzike, Njegoševe škole i zakatančene kuće Iva Andrića", kazao je Katić

7559 pregleda 14 komentar(a)
Katić, Foto: Printscreen YouTube
Katić, Foto: Printscreen YouTube

Predsjednik opštine Herceg Novi i nosilac liste Ni lijevo, ni desno, pravac Novi", Stevan Katić saopštio je da ne ide nigdje i da nema namjeru da skrene sa puta zajedničkog napretka.

"Za ove četiri godine mandata riješili smo mnoge naslijeđene probleme. Uradili smo više od 200 novih projekata kroz sve mjesne zajednice naše opštine i na taj način unaprijedili kvalitet života svakog stanovnika našeg grada", rekao je Katić

Katić je kazap da si prije četiri godine, nakon vlasti Demokratske partije socijalista (DPS) zatekli zapušten grad.

"Kada je u pitanju infrastruktura, od raskopanih ulica, prašine duž novske rivijere, nezavršenog uređenog šetališta od Mimoze do Galeba, čuvene afere Led rasvjeta koja nas je ostavila u polumraku, preko zatvorenog opštinskog hotela do ruiniranih zgrada Gradske muzike, Njegoševe škole i zakatančene kuće Iva Andrića", kazao je Katić.

Ističe da su uspjeli i pored stalnih opstrukcija i "maćehinskog odnosa vlade koju je predvodio Duško Marković."

"Kada sam 30. avgusta, nakon dugo očekivane pobjede na Parlamentarnim izborima, izabran za poslanika u Skupštini Crne Gore, nisam imao dilemu o tome da li ću ostati na mjestu predsjednika Opštine Herceg Novi. Već na prvoj sjednici Skupštine podnio sam ostavku na mjesto poslanika uvjeren u to da sam potrebniji svom gradu, a sa namjerom da završim planirane i počnem nove projekte. Siguran sam da ćemo sada kada država stoji uz nas, kao sadašnju i buduću lokalnu vlast, realizovati ciljeve iz našeg programa", poručio je Katić.

Dodaje da će time Herceg Novi ponovo postati ono što je nekada bio – jedna od tri najrazvijenije primorske opštine u regionu u kojoj je privilegija živjeti.

"Zato sa svima vama nastavljam početo, nemam namjeru da skrenem sa ovog puta zajedničkog napretka. Eto, to je moj odgovor na mnogobrojne neistine političkih konkurenata. Stevan Katić ne ide nigdje, ja sam vaš sadašnji i budući predsjednik Opštine", zaključio je Katić.

Bonus video: