Gvozdenović: Nadležni da utvrde koga je i radi čega Carević korumpirao

"Da li je Carević i na taj način dolazio do enormne imovine, koja je ovih dana predmet zgražavanja crnogorske javnosti", pitao je Gvozdenović

7090 pregleda 11 komentar(a)
Gvozdenović, Foto: DPS Budva
Gvozdenović, Foto: DPS Budva

Demokratska partija socijalista izražava nadu da će nadležne instance pokrenuti postupak povodom navoda predsjednika opštine Budva Marka Carevića, koji je u televizijskom gostovanju indirektno potvrdio da je učestvovao u koruptivnim radnjama, kazao je Ivo Gvozdenović iz budvanskog odbora ove partije.

"Iako je Carević sklon iznošenju notornih gluposti i neistina, poput one da je DPS podmićivao ljude kako bi se pretvarali da su oboljeli od koronavirusa, neophodno je ispitati njegove posljednje navode i utvrditi koga je i zbog kojih papira korumpirao? Da li je Carević i na taj način dolazio do enormne imovine, koja je ovih dana predmet zgražavanja crnogorske javnosti", pitao je Gvozdenović.

Dodaje da pronicanje odgovora na ta pitanja ostavljaju nadležnima, a od Carevića nije ništa drugo ni za očekivati.

"Čovjek koji tjera najznačajnije investitore iz ove države, koji je već dugo prepoznat po skandaloznom ponašanju, i ne može djelovati drugačije", zaključio je Gvozdenović.

Bonus video: