Pavićević: Sekuloviću autokolone najveći bezbjednosni problem

Poslanica DPS-a Vesna Pavićević kazala je da su predstavnici izvršne vlasti, nakon fraze "nijesam vidio ugovor, ali nije bilo skrivenih aktivnosti", danas predstavili još jednu misao koja, kako je navela, najbolje opisuje njihovu stručnost i znanje – situacija je stabilna, ali i komplikovana

3116 pregleda 13 komentar(a)
Pavićević, Foto: Screenshot
Pavićević, Foto: Screenshot

Ministru unutrašnjih poslova Sergeju Sekuloviću su, u odsustvu profesionalnog integriteta, autokolone najveći bezbjednosni problem u državi, ocijenili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Sekulović je ranije danas, na kontrolnom saslušanju na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu, kazao da je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori stabilna, ali i komplikovana, i da relativno lako i brzo može da promijeni svoju prirodu.

Poslanica DPS-a Vesna Pavićević kazala je da su predstavnici izvršne vlasti, nakon fraze "nijesam vidio ugovor, ali nije bilo skrivenih aktivnosti", danas predstavili još jednu misao koja, kako je navela, najbolje opisuje njihovu stručnost i znanje – situacija je stabilna, ali i komplikovana.

"Od njenog autora ministra Sekulovića, poznatog po tome da se u aktuelnoj Vladi uglavnom ne bavi svojim poslom, nijesmo ni očekivali drugačiji opažaj. Opšte je poznato koliko je upućen u materiju kojom bi trebalo da se bavi, pa mu taman takav zaključak i pristaje“, kazala je Pavićević.

Prema njenim riječima, zanimljivo je da je Sekulović danas istakao kako policija prati 250 profila na društvenim mrežama, "i to zbog – autokolona?!“.

"Ako Sekulović te profile predano prati, onda je uočio i podsmijeh građana na račun ministra i njegovih pojedinih saradnika, za koje je prekršaj postao i "delikt“ zvani - mahanje državnom zastavom“, navela je Pavićević.

Ona je kazala da razumiju težak položaj Sekulovića.

"U odsustvu profesionalnog integriteta, pojačanog tretmanom koji ima kod premijerovih ukućana, koji ga aktiviraju komandom "zovite Sergeja", logično je da mu najveći bezbjednosni problem u državi predstavljaju – autokolone", zaključila je Pavićević.

Bonus video: