Bojanić: Zdravlje naših građana nam je prioritet

"Turizam bez obezbijeđene kvalitetne zdravstvene zaštite i dostupnih punktova za hitnu pomoć nema šanse ni da se razvije pa ni da opstane. Ovo treba da bude jedna akcija koja će ići kontinuirano, tokom cijele godine”

2044 pregleda 0 komentar(a)
Ljiljana Bojanić, Foto: Prava Crna Gora
Ljiljana Bojanić, Foto: Prava Crna Gora

Dr Ljiljana Bojanić kandidatkinja za odbornicu “Pravi Novi – Sloboda u našim rukama” osvrnula se na ljetnju turističku sezonu i zdravstvenu zaštitu građana, kao i turista zbog kovid situacije, navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Bojanić smatra da je zdravlje građana prioritet i da je potrebno dobro isplanirati i organizovati brze akcije kao i da zbog velikog broja turista treba pripremiti sve potrebne mjere na vrijeme.

“Zdravlje naših građana nam je prioritet. O tome moramo brinuti tokom cijele godine, Sa posebnim akcentom na turističku sezonu kada se očekuje veliki broj turista koji će posjetiti naš grad", istakla je Bojanić.

Iz Prave su istakli da je za ovu godinu potrebno isplanirati i organizovati niz brzih akcija kako bi imali što uspješniju ljetnju sezonu.

Dodaju da Ministarstvo zdravlja mora biti zvaničan partner u ovom poslu jer je od presudnog značaja akcenat i stvarna implementacija Covid safe pristupa.

"Turizam bez obezbijeđene kvalitetne zdravstvene zaštite i dostupnih punktova za hitnu pomoć nema šanse ni da se razvije pa ni da opstane. Ovo treba da bude jedna akcija koja će ići kontinuirano, tokom cijele godine”, kazala je Bojanić.

Bonus video: