Milačić: Prijetnje klanova uzaludne, nećemo im dati slobodu za koju smo se izborili

"To je ono što svi treba da znaju, da će ova država koju napokon štite slobodni građani ove zemlje, da će stajati na pravom mjestu, da će stajati na braniku naroda i da ćemo potpuno odbraniti izbornu volju građana ove zemlje. Zato nam niko ne može i neće moći ništa.“ saopštio je Milačić

6972 pregleda 316 reakcija 30 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Kriminalni klanovi neće ništa promijeniti ciljajući na bilo kog pojedinca i svaki posao im je uzaludan, jer smo se na izborima 30. avgusta konačno izborili za slobodu i tu slobodu nećemo dati, kazao je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

On je na predizbornom skupu liste "Pravi Novi - Sloboda u našim rukama" u Meljinama kazao da kada je država počela da radi svoj posao sa hapšenjima onih za koje osnovano sumnjamo da stoje iza nerazjašnjenih ubistava, nerasvijetljenih likvidacija, "onda su se ovih dana drznuli da prijete likvidacijama predstavnika parlamentarne većine"

"Želim odavde da poručim svim tim klanovima da ništa neće promijeniti ciljajući na bilo kojeg pojedinca. Bio to Dritan, bio to ja, bio to bilo ko, zato što je ovo veće od bilo kojeg pojedinca, zato što se to ne tiče bilo kojeg pojedinca, zato što se ovo tiče istorije, zato što se ovo tiče Crne Gore, zato što se ovo tiče našeg naroda, zato što se ovo tiče naše države", poručio je on.

Dodao je da je svaki posao tog tipa sa njihove strane uzaludan, te da ništa neće proći "kada smo se izborili da dobijemo ovu slobodu i nećemo je dati ni za šta na ovom svijetu"

"To je ono što svi treba da znaju, da će ova država koju napokon štite slobodni građani ove zemlje, da će stajati na pravom mjestu, da će stajati na braniku naroda i da ćemo potpuno odbraniti izbornu volju građana ove zemlje. Zato nam niko ne može i neće moći ništa.“ saopštio je Milačić.

Bonus video: