Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke

Otović: Ulažemo velike napore da predstojeću sezonu učinimo boljom

Otović je poručio da je koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke ta koja gradi mostove i koja je spremna na saradnju sa svima koji u toj koaliciji vide partnere

1298 pregleda 7 komentar(a)
Otović, Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke
Otović, Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke

Koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke ulaže velike napore da predstojeću turističku sezonu učine boljom, jer razvoj Herceg Novog i životni standard građana te opštine zavisi od turizma, kazao je nosilac izborne liste “Za budućnost Herceg Novog i Boke” Ivan Otović.

"Zato nas raduje činjenica da su dvije velike turističke agencije iz Beograda, Kon Tiki i Blue Travel, najavile povoljne turističke aranžmane za Herceg Novi i Boku. To pokazuje da su se naši napori već isplatili. Mi se zalažemo za odnose sa bratskim zemljama, sa zemljama odakle dolazi gro naših turista, sa zemljama sa kojima smo istorijski, prijateljski i kulturno povezani. Mi znamo tačno ko smo i šta smo i nećemo nikada zaboraviti ono što nas povezuje," saopštio je Otović.

Poručio je da je koalicija Za budućnost Herceg Novog i Boke ta koja gradi mostove i koja je spremna na saradnju sa svima koji u toj koaliciji vide partnere.

"Mi nismo ti koji pristaju na ucjene, mi nismo ti koji želimo da se svađamo, mi radimo na dobrobit našeg grada. Svjesni smo da je neophodno raditi na daljem unapređenju odnosa, pogotovo sa onim državama sa kojima smo najbliži. Zato u narednom periodu ćemo pokrenuti niz aktivnosti koje će pozicionirati Herceg Novi popularnu turističku destinaciju, i u Republici Srbiji i u Republici Srpskoj, kao i u Ruskoj federaciji. Pozivamo sve Novljanke i Novljane da nam se priključe, da zajedno sa nama rade na tome da Herceg Novi postane prepoznatljiva turistička destinacija, grad u koji će dolaziti turisti tokom čitave godine, da zajedničkim radom produžimo turističku sezonu, da poboljšamo našu ponudu, da se u našem gradu svi osjećaju prijatno. Mi smo ti koji imamo i znanje i želju i prije svega spremnost da neke stvari promijenimo, i vjerujemo da ćete 9. maja svoje povjerenje dati nama, jer mi smo oni koji rade. Mi ne obećavamo ono što ne možemo da ostvarimo", saopštio je Otović.

Preporučujemo za Vas