Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi": Realizovali smo 200 projekata, planiramo još 300 u novom mandatu

"Uskoro će građanke i građani opštine Herceg Novi, od Kamenara do Sutorine, moći da uživaju i u mnogo novih izgrađenih ili renoviranih i modernizovanih sportskih terena i objekata, teretana na otvorenom, ali i u biciklističkoj stazi "ĆIRO 2""

2423 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi
Foto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi

Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" saopštila je da je aktuelna vlast u Herceg Novom u mandatu realizovala 200 projekata.

Iz te koalcije su najavili da je planirano 300 novih investicija za naredni mandat i da su uvjereni da že im građani Herceg Novog na lokalnim izborima zakazanim za 9. maj ukazati povjerenje.

Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" reagovala je na saopštenje DPS Herceg Novi u kojem se navodi da lokalna vlast nije ispunila obećanje za izgradnju biciklističkih staza.

Iz koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi", navode da su mnogi od tih 300 planiranih projekata vezani za sport i rekreaciju.

"Ali organizovana kriminalna grupa nikad nije shvatala šta znači i kako se dobija povjerenje svojih sugrađana, pa ćemo, kada ih već ne možemo naučiti moralu i etici, iskoristiti priliku da ih podsjetimo na samo neke od rezultata", navodi se u reagovanju.

Među pobrojanim projektima su, između ostalog, pješačka staza od Kamenara do Bijele, da su uredili otvoreni bazen u Bijeloj, teretana na otvorenom u Baošićima, uređeni boćarski teren u Meljinama, otvoreni košarkaški teren kod OŠ "Dašo Pavičić"... "Ovo su samo neki od realizovanih projekata. Ali, tu nećemo stati. Uskoro će građanke i građani opštine Herceg Novi, od Kamenara do Sutorine, moći da uživaju i u mnogo novih izgrađenih ili renoviranih i modernizovanih sportskih terena i objekata, teretana na otvorenom, ali i u biciklističkoj stazi "ĆIRO 2". Ali, Novljani su odavno prepoznali šta znači, i šta im donosi “istina” DPS-a, pa znamo da sasvim jasno vide da je put koji im oni nude sve samo ne evropski i moderan. Naš je cilj stvaranje društva jednakih šansi i društvene solidarnosti, a činjenica da to nije urađeno tokom proteklih trideset godina najveći je poraz crnogorskog društva. Državu čine institucije, koje moraju biti sve ono što naše za vakta partije - pohare nisu bile: otvorene, profesionalne, i da svrhu ostvaruju u sprovođenju interesa građana", navodi se između ostalog u reagovanju koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi"

Bonus video: