Salh: Nemoć Bošnjak da se suoči s činjenicama, pa se bavi Fejsbukom uz obaveznu DF teoriju zavjere

"Upravo je i status koji je citirala Bošnjak pokazatelj da je Glavni grad napravio dobar posao, jer više nema divljih taksista, već je uveden red u tu oblast, a dozvole se mogu dobiti samo na osnovu zakonom regulisanih pravila"
81 pregleda 2 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 03.12.2017. 18:02h

Dobro je što Branka Bošnjak prati Fejsbuk profile savjetnika gradonačelnika jer to pokazuje koliki značaj pridaju gradskoj upravi, saopštila je danas Aet Salh, odbornica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada.

Ona je reagovala na saopštenje poalsnice Demokratskog fronta (DF) Branke Bošnjak koja je kazala da je savjetnica gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, Draženka Božović zadužena da piše saopštenja i reagovanja u ime Glavnog grada, a onda potpiše nekog od odbornika DPS.

"Upravo je i status koji je citirala Bošnjak pokazatelj da je Glavni grad napravio dobar posao, jer više nema divljih taksista, već je uveden red u tu oblast, a dozvole se mogu dobiti samo na osnovu zakonom regulisanih pravila. Ali reagovanje Bošnjak više pokazuje njenu nemoć da se suoči sa činjenicama, pa se bavi Fejsbukom i istraživanjem ko piše saopštenja, uz obaveznu DF teoriju zavjere, koja je više postala smiješna građanima", istakla je Salh.

Ona je poručila Bošnjak da kada bude sposobna da polemiše činjenicama zasnovanim na realnostima, a ne FB statusima, pozicioniraće se kao ozbiljan sagovornik.

"Ovako ostajete na nivou FB voajera, koji o lokalnoj upravi i odlukama od interesa za život građana vodi računa na nivou brojanja javljanja odbornika Demokratske partije socijalista. Znamo da smo vam važni, ali ovakvo ponašanje odbornice Bošnjak upravo upućuje na "šizofrene situacije" o kojima govori. Sve je jasno, što bi rekla Bošnjak", zaključila je Salh.

Bonus video: