DPS: Svaki put kad građani vide lice Stevana Katića, podsjete se neispunjenih obećanja

"DPS Herceg Novi će ukoliko do kraja izborne kampanje budu nastavljene slične lažne optužbe zaštitu tražiti pred nadležnim sudskim organima, pa će junoše iz Demokrate i drugih političkih grupacija imati priliku da svoje klevete i izmišljotine dokazuju u redovnim postupcima pred sudom"

2709 pregleda 9 komentar(a)
Poster, Foto: DPS
Poster, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista Herceg Novi demantovala je tvrdnje Demokratske Crne Gore da je neko od njihovih članova oštetio bilbord te političke partij.

"Osuđujemo svaki vid uništavanja promotivnih materijala bilo koje stranke ili grupacije na lokalnim izborima. Od početka DPS vodi pozitivnu kampanju za lokalne izbore koji se održavaju 9. maja. Vjerujemo da je to pravi način borbe protiv onih koji za četiri godine nijesu ispunili ništa što su obećavali biračima. Svaki put kad građani vide lice Stevana Katića, podsjete se neispunjenih obećanja. Zato što više bilborda Demokrata, to bolje za DPS", kazali su iz ove stranke.

Iz DPS su dodali da im je jasan "pokušaj Demokrata da lažnim optužbama na naš račun sakriju paniku zbog toga što im birači u Herceg Novom okreću leđa".

"Zbog toga su primorani da skreću pažnju na sebe, pa čak i da uništavaju sopstveni izborni materijal. Jadan je takav način vođenja političke borbe, jer obmane i laži nikada nikom nijesu donijele progres. DPS Herceg Novi će ukoliko do kraja izborne kampanje budu nastavljene slične lažne optužbe zaštitu tražiti pred nadležnim sudskim organima, pa će junoše iz Demokrate i drugih političkih grupacija imati priliku da svoje klevete i izmišljotine dokazuju u redovnim postupcima pred sudom", zaključili su.

Bonus video: