Ćuković: Valorizovaćemo, rekonstruisaćemo i adaptiraćemo zadužbine Herceg Novog

"Olakšaćemo poslovanje ugostiteljskim objektima i malim preduzećima u turističkom sektoru. Olakšavanjem komunalnih taksi ili programom koji bi im dozvolio bolje poslovanje u vansezonskom periodu, čime bi dobili priliku za stvaranje novih radnih mjesta", poručio je Ćuković

3363 pregleda 2 komentar(a)
Ćuković, Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke
Ćuković, Foto: Za budućnost Herceg Novog i Boke

U cilju obezbjeđivanja prosperiteta Herceg Novog i njegovih građana, potrebna je adekvatna valorizacija prirodnih i društvenih resursa našeg grada, kroz kreiranje projekata za održivi razvoj i turističke ponude, koja će pozicionirati Herceg Novi na turističkom tržištu kao jednu prepoznatljivu destinaciju, kazao je Vasilije Ćuković, kandidat za odbornika koalicije Za budućnost Herceg Novog i Boke.

Ćuković je ocijenio da su njihovi predlozi konkretno vezani za upotpunjavanje turističke ponude.

"Valorizovaćemo, rekonstruisaćemo i adaptiraćemo zadužbine grada koje su nam u amanet ostavili ljudi koji su svojom plemenitošću i veličinom slavili ovaj grad. Revitalizovaćemo i komercijalizovaćemo gradske tvrđave u korist opštine. Olakšaćemo poslovanje ugostiteljskim objektima i malim preduzećima u turističkom sektoru. Olakšavanjem komunalnih taksi ili programom koji bi im dozvolio bolje poslovanje u vansezonskom periodu, čime bi dobili priliku za stvaranje novih radnih mjesta", poručio je Ćuković.

Kako navodi, moraju i mogu da uz pomoć građana lociraju probleme i da ih što efikasnije rješavaju.

"Zato pozivam sve Novljane i Novljanke da izađu 9. maja na izbore i zaokruže broj 4. Glasajte za svoju budućnost i bolju budućnost svih nas! Glasajte za budućnost Herceg Novog i Boke". zaključio je Ćuković.

Bonus video: