Bečić: Na sve napade odgovorićemo dostojanstveno, nikom ne služimo osim narodu Crne Gore

"Napadaju zato što nemaju odgovor, nemaju program, nemaju rezultate..."

6632 pregleda 7 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi
Aleksa Bečić, Foto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi

Predstavnici koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" posjetili su Kameno, a nosilac liste Stevan Katić, poručio je građanima da će biti "urađeno još više" kada je u pitanju razvoj zaleđa.

"Ovdje je veliki potencijal, ovdje je velika perspektiva", naveo je Katić.

Dodaje da je siguran da će izgradnjom brojnih kapitalnih i infrastrukturnih projekata koje najavljuju, "udahnuti jedan novi život čitavom podneblju".

"Svakako ćemo dati pun doprinos u narednom periodu da se što prije riješi pitanje vodosnabdijevanja ovog kraja. Na prethodnoj sjednici Skupštine opštine donešena je odluka o tom javnom interesu. Postoji apsolutna volja i spremnost da se uđe u realizaciju tog projekta i ja sam ubijeđen i siguran u to da ćemo u narednom periodu, odnosno – narednom četvorogodišnjem mandatu, dovesti dugo očekivano vodosnabdijevanje za ovaj kraj", poručio je Katić.

Stevan Katić
Stevan Katićfoto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić osvrnuo se na, kako je saopšteno, napada na Katića, njega i njihov tim.

"Napadaju zato što nemaju odgovor, nemaju program, nemaju rezultate...", rekao je Bečić i dodao da će odgovoriti jedino kako umiju – "mirno, pristojno, dostojanstveno jer mi nema čega da se stidimo, mi nikom ne služimo, osim vama – narodu Herceg Novog i Crne Gore.

"Do kojih granica idu ti napadi, vidjeli ste i ovih dana. Sada me napadaju zato što sam to prvo vaskršnje jaje probao i što sam prisustvovao vaskršnjoj liturgiji u Đurđevim stupovima u Beranama i što sam imao zadovoljstvo da primim riječi zahvalnosti i priznanja od vladike Joanikija na svemu što sam i kao predsjednik Skupštine, ali prvi među jednakima i ovdje unutar Demokrata i u Skupštini Crne Gore, uradio da bi 28. decembra usvojili Zakon o slobodi vjeroispovijesti kakav je trebao Crnoj Gori, zakon koji miri Crnu Goru, zakon koji obezbjeđuje ravnopravnost svih vjera i zakon koji je snažno podržan od Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope na sjednici koja je održana prije desetak dana", rekao je Bečić.

Danijela Vlaović iz "Novi pobjeđuje" rekla je da ako je nekome potrebna provokacija, da to sigurno nisu oni koji žele pravnu državu.

Danijela Vlaović
Danijela Vlaovićfoto: Koalicija Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi

"Potrebna je samo onima koji je, kao takvu, ne žele. Pošto smo mi na dobrom putu za pravnu državu, pokazaćemo i tom dijelu naših građana, naše braće i sestara, da ta pravna država koju želimo našim građanima nikako ne može biti loša ni za njih", poručila je Vlaović.

Bonus video: