SDP: Privodite majku maloljetne djece, ali ne i kriminalce

Kako ističu iz cetinjskog odbora Socijaldemokratske partije, bez odgovora ostaju krivične prijave za kupoprodaju glasova koje su podnijeli predstavnici opozicionih lista
65 pregleda 19 komentar(a)
SDP logo izbori
SDP logo izbori
Ažurirano: 01.12.2017. 19:58h

SDP snažno osuđuje današnje privođenje i procesuiranje Marije Kape, kandidatkinje za odbornicu URA na Cetinju, kazali su iz cetinjskog odbora Socijaldemokratske partije.

"Očigledno da je za državne organe prioritet privođenje majke maloljetne djece zbog telefonskog poziva u odnosu na kriminalce pod kapuljačama koji su u nedjelju nasrtali na građane Cetinja. Njima je malo teže ući u trag", rekli su iz odbora SDP u Prijestonici.

Cetinjanka Marija Kapa, uhapšena zbog sumnje da je ugrozila sigurnost Momčilu Martinoviću, poslaniku DPS-a, puštena je da se brani sa slobode.

Takođe, ističu, bez odgovora ostaju krivične prijave za kupoprodaju glasova koje su podnijeli predstavnici opozicionih lista.

"Zbog svega navedenog, upozoravamo nalogodavce ovakve hajke na mirne građane, da ne testiraju srtpljenje mirnih cetinjskih građana, jer će na nastavak nepravde koju trpe biti spremni da odgovore, građanski i dostojanstveno kako nam i priliči", zaključuju iz cetinjskog odbora SDP.

Bonus video: