Kontrolno saslušanje Sekulovića, Brđanina i Boričića

Tema kontrolnog sasulšanja je postupanje državnih organa u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo službeno vozilo generalnog sekretarijata Vlade

5204 pregleda 11 komentar(a)
Odbor za bezbjednost i odbranu (ilustracija), Foto: Screenshot/Youtube
Odbor za bezbjednost i odbranu (ilustracija), Foto: Screenshot/Youtube

Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu usvojio je predlog predsjednika i poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) Raška Konjevića da se održi kontrolno saslušanje ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića, vršioca dužnosti direktora Uprave policije Zorana Brđanina i zamjenika rukovodioca osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Nikole Boričića, na temu postupanja državnih organa u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo službeno vozilo generalnog sekretarijata Vlade.

Dragan Krapović (Demokrate) je kazao da on i kolega Albin Ćeman neće podržati inicijativu, navodeći da su neke od odgovora vezano za tu temu dobili od ministra na prethodnoj sjednici.

“I od v.d. direktora UP dobili smo izjašnjenje u medijima vezano za predmetnu situaciju. Posle toga je uslijedilo i zvanično saopštenje policije i Osnovnog državnog tužilaštva...”.

Dragan Ivanović (SNP) je kazao da bi trebalo sačekati, jer je postupak u procesu i da će brzo imati prave podatke.

Bonus video: