uputili čestitku povodom Dana pobjede nad fašizmom

Bokeški forum: Herojski podvizi naših heroja su slavno nasljeđe, treba da nas stimuliše da budemo bolji i razumniji

"U vremenu u kom neki žele da probude avete prošlosti, sjećanje na ljude koji su položili i živote u toj borbi treba da nam budu zvijezda vodilja i primjer", kazali su oni

1835 pregleda 83 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Bokeški forum
Foto: Bokeški forum

Bokeški forum uputio je čestitku povodom Dana pobjede nad fašizmom uz poruku da nikada kao danas tekovine hrabre borbe naših predaka za slobodu i pobjedu protiv najvećeg zla dvadesetog vijeka - fašizma, nisu dobijale na značaju.

"U vremenu u kom neki žele da probude avete prošlosti, sjećanje na ljude koji su položili i živote u toj borbi treba da nam budu zvijezda vodilja i primjer", kazali su oni.

Istakli su da herojski podvig Milana Spasića i Sergeja Mašere, podvizi Orijenskog bataljona, osmijeh za viječnost Ljuba Čupića i mnogih drugih znanih i neznanih bokeških, crnogorskih i svih drugih heroja su slavno nasljeđe koje treba da nas i stimuliše da budemo bolji, plemenitiji, razumniji.

"U toj vjeri svima, sa velikim osjećajem ponosa čestitamo Dan pobjede nad fašizmom. Smrt fašizmu, sloboda narodu", saopšteno je iz Bokeškog foruma.

Preporučujemo za Vas