Bokeški forum: Herojski podvizi naših heroja su slavno nasljeđe, treba da nas stimuliše da budemo bolji i razumniji

"U vremenu u kom neki žele da probude avete prošlosti, sjećanje na ljude koji su položili i živote u toj borbi treba da nam budu zvijezda vodilja i primjer", kazali su oni

2059 pregleda 83 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Bokeški forum
Foto: Bokeški forum

Bokeški forum uputio je čestitku povodom Dana pobjede nad fašizmom uz poruku da nikada kao danas tekovine hrabre borbe naših predaka za slobodu i pobjedu protiv najvećeg zla dvadesetog vijeka - fašizma, nisu dobijale na značaju.

"U vremenu u kom neki žele da probude avete prošlosti, sjećanje na ljude koji su položili i živote u toj borbi treba da nam budu zvijezda vodilja i primjer", kazali su oni.

Istakli su da herojski podvig Milana Spasića i Sergeja Mašere, podvizi Orijenskog bataljona, osmijeh za viječnost Ljuba Čupića i mnogih drugih znanih i neznanih bokeških, crnogorskih i svih drugih heroja su slavno nasljeđe koje treba da nas i stimuliše da budemo bolji, plemenitiji, razumniji.

"U toj vjeri svima, sa velikim osjećajem ponosa čestitamo Dan pobjede nad fašizmom. Smrt fašizmu, sloboda narodu", saopšteno je iz Bokeškog foruma.

Bonus video: