Abazović: Raste podrška građanskoj opciji, duplo bolji rezultati nego na prošlim lokalnim izborima

“Naša koalicija je spremna da pregovara sa svima osim sa DPS-om, Herceg Novim nema vremena za gubljenja, pred nama je turistička sezona”, kazao je Rašković

28168 pregleda 51 reakcija 50 komentar(a)
Abazović, Foto: GP URA
Abazović, Foto: GP URA

Lider građanskog pokreta URA Dritan Abazović je izrazio zadovoljstvo rezultatom i istakao da su ostvarili duplo bolji rezulat od prošlih lokanih izbora i 30 odsto više od parlamenetarnih u avgustu 2020. godine.

“Na ovaj način je dokazano da raste podrška građanskoj opciji i da ne treba ići u radikalizaciju. Želim da čestitam koalicionim partnerima, nosiocima liste i svima onima koji su učestvovali u predizbornoj kampanji vidjeli smo da DPS nema šanse da pobijedi kad nema nikakvkog radikalizma. Izbori treba da budu praznik demorkatije, na ovim izborima nema pobjednika. Kampanja se odvijala bez tenzija, svi ljudi su bili nasmijani, pokazali su svim gradovima kako treba da se organizuje izborni proces. Jako smo zadovoljni rezultatom. Večeras smo dobili mnogo, temelj stvaranja jedne druge Crna Gore koja pripada svima koja treba da ima puna jedra prema Evropskoj uniji”, kazao je Abazović.

Nosilac liste “Crno na bijelo” Draško Rašković se zahvalio svim građanima koji su glasai bez obzira za koga su glasali i pokazali da izbori mogu biti praznik demorkatije.

“Naša koalicija je spremna da pregovara sa svima osim sa DPS-om, Herceg Novim nema vremena za gubljenja, pred nama je turistička sezona”, kazao je Rašković.

Andrija Petković iz Bokeškog forima kazao je da je najponosiji da su građani svih vjeroispovjesti i nacija glasali za platformu Crno na bijelo.

“Nadamo se novim pobjedama“, kazao je Petković.

Unutar i ispred izbornog štaba koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac kršene su epidemiološke mjere donijete u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

U izbornim štabu koalicije "Crno na bijelo - Može Bokeški" kršene su epidemiološke mjere donijete u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Bonus video: