Vlada se izvinila jer nije prenosila vanrednu konferenciju za medije Abazovića

"Upućujemo izvinjenje zbog tehničkih problema koji su uzrokovali da danas održana pres konferencija ne bude prenošena uživo na Youtube kanalu Vlade Crne Gore, kao što je ranije najavljeno"

12304 pregleda 10 komentar(a)
Abazović, Foto: Savo Prelević
Abazović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.05.2021. 21:52h

Vlada Crne Gore uputila je večeras izvinjenje, zato što na Vladinom zvaničnom Jutjub kanalu nije prenošena vanredna konferencija za medije na kojoj je potpredsjednik Dritan Abazović govorio povodom dopunskog mišljenja Venecijanske komisije na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu.

"Upućujemo izvinjenje zbog tehničkih problema koji su uzrokovali da danas održana pres konferencija ne bude prenošena uživo na Youtube kanalu Vlade Crne Gore, kao što je ranije najavljeno", saopšteno je večeras iz Vlade.

"Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović govoriće danas na vanrednoj konferenciji za medije povodom dopunskog mišljenja Venecijanske komisije na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom tužilaštvu, saopšteno je iz Vlade Crne Gore. Konferencija će biti održana u Press centru Vlade sa početkom u 18 sati. Vanredna konferencija za medije biće prenošena uživo na Youtube kanalu Vlade Crne Gore", pisalo je u ranijem saopštenju Vlade Crne Gore.

Bonus video: